Commercial, Residential

The Post House

Gloucester

Office to residential conversion project.

Built in the 1950s, in the heart of historic Gloucester as offices for Royal Mail, The Post House is arranged in an L-shape with two wings either side of a central Art Deco style stairwell and atrium.

D5 were appointed by the client, County to County, for conversion of the former Royal Mail offices into residential apartments, via Permitted Development planning law.

D5 worked with the client on internal layouts to design 48 one and two bedroom apartments. Later, D5 were novated to E G Carters for the construction and delivery phase.

Client
County to County

Gross Area
3,000sqm

Building Contract
Design & Build

Role
Lead Designer, Architect RIBA Work Stage 1-6 (Inc novation to main contractor)


Share this page